fbpx
Slide
Uusi
hybridivalmennuskonsepti
Miten tämä autaa minua?
Tällaista valmennusta ei olla ennen koettu!

Uusi, totutuista valmennuskonsepteista poikkeava metodi auttaa sinua pääsemään parempaan kuntoon ja saavuttamaan tavoitteesi. Tiedän, että palvelumme avulla sinä tulet kohtaamaan paremman version itsestäsi ja olemaan itseesi tyytyväinen. Lupaan sinulle – tämä on täysin riskitön vaihtoehto. Jollet ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

On luonnollista ja tärkeääkin, että vertailet erilaisten palveluiden ja treeniryhmien välillä ja pohdit, voisiko tämä nyt olla sinulle se toimivin. Palvelussamme yhdistämme parhaat osiot henkilökohtaisesta valmennuksesta sekä verkkovalmennuksesta, jolloin saat enemmän vähemmällä. Yhtään suunnitelmaa tai ohjelmaa emme tee, ennen kuin tiedämme mistä sinut on tehty!

Tarjoan sinulle mahdollisuuden valita joko henkilökohtaisen ohjauksen tai osallistua 3-5 henkilön tiiviiseen ryhmään. Olennainen ero on ainoastaan siinä, toteutetaanko palvelu yksilöllisesti vai porukassa – sisältö on aina yhtä laadukasta ja mukautettu täysin sinun tarpeisiisi.

Slide
Konsepti kulkee kolmen keskeisen pääosion kautta.
1.Analysointi ja
henkilökohtaistaminen

Ensimmäisen tapaamisen aikana syvennymme yhdessä sinun yksilölliseen tilanteeseesi. Kartoitan synnynnäiset vahvuutesi toiminnallisen neurotieteen menetelmin, tutkin toiminnallista kapasiteettiasi ja analysoin niveltesi toimintaa. Tämän ymmärryksen kautta luon pohjan sille, miten saat tuloksia aikaan parhaiten, hyödyntämällä luontaisia vahvuuksiasi.

Lisäksi paneudun syvällisemmin harrastushistoriaasi, ravitsemustilaasi sekä tasapainoon palautumisen ja kuormituksen välillä. Näiden tietojen perusteella laadimme yhdessä suunnitelman kohti parempaa kuntoa. Tämä on ensimmäinen askel kohti terveellisempää, vahvempaa ja energisempää sinua.

2.Tilanteeseesi
suunniteltu
sisältö

Seuraavaksi hahmotamme yhdessä sen, millainen on sinun määritelmäsi omasta paremmasta itsestäsi. Valmennus tehdään täysin sinun ehdoillasi: sinä määräät suunnan ja tavoitteen. Asiantuntijana minä rakennan sinulle räätälöidyn, henkilökohtaisen valmennusohjelman, laadin suunnitelman ja annan sinulle työkalut, jotka taatusti toimivat muutosmatkallasi.

Sinun ja minun välinen vuoropuhelu on välttämätöntä matkallasi kohti parempaa kuntoa. Valmennustapaamisissa keskitymme juuri sillä hetkellä olennaiseen. Säännöllinen tilanteen analysointi ja suunnan tarkentaminen kuuluu valmennukseen. Taskussasi kulkeva apuvalmentaja tukee sinua omatoimisessa tekemisessäsi koko valmennuspolkusi ajan.

3.
Täydellinen
Setti

Seuraan säännöllisesti edistymistäsi kehonkoostumuksen, energiatason, aktiivisuuden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Pääset osallistumaan säännöllisesti intensiiviseen luentoon huolellisesti valitusta aiheesta. Luennon jälkeen pääset reflektoimaan kuulemaasi, jakamaan ajatuksiasi ja kokeilemaan oppimaasi käytännössä.

Tapaamisilla sisällön painopiste vaihtuu jaksoittain. Sisältöä kertoessa ääripäiden kautta, se sisältää uusien asioiden opettelua sekä tilanteeseen huolella valittujen harjoitusmenetelmien toteuttamista.

Miten tämä autaa minua?
Tarjoamme nykyaikaisen hybridivalmennuksen

Kokonaisuudessa yhdistyy vaikuttava live-valmennus sekä verkkovalmennuksen ja valmennusäpin hyödyntäminen omatoimisessa tekemissä. Omaa tekemistäsi tukemaan olemme tuoneet Fipecon äpin, josta löytyy sinulle räätälöidyt sisällöt harjoitteluun, ravitsemukseen, kuormitukseen ja palautumiseen. Kuukauden aikana pääset osallistumaan yhteensä kahdeksaan valmennustapahtumaan.

Valinta on sinun…

Haluatko nauttia henkilökohtaisesta palvelusta vai olla osana pientä samankaltaista porukkaa?

Pienryhmä

alkaen 199 €/kk
Samankaltaisissa tilanteissa olevien 3-5 henkilön valmennuksissa opitte yhdessä, miten optimoida kehon toimintaa. Harjoitteet räätälöidään yksilöllisesti porukassa, jokaisen tarpeet huomioiden. Loppujen lopuksi kyse on henkilökohtaisesta valmennuksesta osana ryhmää – mutta bonuksena saat nauttia motivoituneiden kavereiden seurasta!

Henkilökohtainen

alkaen 349 €/kk
Tässä saat käyttöösi palvelutiimin verran tukea ja osaamista. Tapaamisien sisältö määräytyy sinun sen hetkisen tilanteen mukaan, ratkoen haasteet tavoitteesi tieltä. Tämän lisäksi apunasi on sähköiset ratkaisut tukemassa matkaasi.

Ryhmävalmennukset ovat aamuissa ja illoissa Nokialla Voimalassa ja Tampereella Poltteella. Ryhmien ulkopuolelle jäävät ajat ovat sovittavissa henkilökohtaisille asiakkaille.

Miten tämä autaa minua?
Aloitatko henkilökohtaisesti vai osana pienryhmää

Fipecon konsepti yhdistää parhaat toiminnot henkilökohtaisesta valmennuksesta sekä verkkovalmennuksesta mitä ei ole vielä muualla tarjolla. Palvelun tärkeimmät arvot ovat yksilöllisyys ja henkilökohtainen polku päämäärään.

Ota yhteyttä

Keskustellaan tilanteeseesi sopivimmasta ratkaisusta.

Voit myös lukea lisää usein kysytyistä asioista.