fbpx
Slide

Tulostakuulla toimiva 3-5 henkilön pienryhmä

Pienryhmävalmennus on yhdistelmä henkilökohtaista
valmennusta ja ryhmäliikuntaa

Miksi Fipecon valmennukseen?
+ Jokaisella omat tavoitteet ja henkilökohtainen polku
+ Ryhmän tuki ja kannustus valmentajan lisänä
+ Yhdessä oppiminen
+ Kustannustehokas ratkaisu

Miten tämä autaa minua?
Tehokkaiden ryhmäliikuntatuntien ja henkilökohtaisen valmennuksen yhdistelmä tuo tuloksia

Uusi, totutuista valmennuskonsepteista poikkeava metodi auttaa sinua pääsemään parempaan kuntoon ja saavuttamaan tavoitteesi. Tiedän, että palvelumme avulla sinä tulet kohtaamaan paremman version itsestäsi ja olemaan itseesi tyytyväinen. Lupaan sinulle – tämä on täysin riskitön vaihtoehto. Jollet ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Tervetuloa Fipecon pienryhmävalmennukseen, jossa yhdistyvät henkilökohtaisen valmennuksen tarkkuus ja ryhmäliikunnan yhteisöllisyys. Pienryhmävalmennus on suunnattu naisille ja miehille, jotka haluavat parantaa elämänlaatua valmennuksen avulla ja huolehtia kehon kunnossa pitämisestä. Pienryhmissä (3-5 henkilöä) jokainen osallistuja saa yksilöllistä huomiota ja tukea, samalla kun ryhmän ja valmentajan yhteinen energia ja kannustus motivoivat tekemään paremmin ja kulkemaan kohti henkilökohtaisia tavoitteita.

Valmennuksen sisältö on aina laadukasta ja mukautettu täysin sinun tarpeisiisi osana ryhmää.

”Riskitön valmennuskonsepti – testaa kuukausi veloituksetta”

Luit aivan oikein. Voit testata kuukauden ajan, jos et ole tyytyväinen sinun ei tarvitse maksaa lainkaan! Valmennuksissa on täysi rahat takaisin tulostakuu! Ota nyt yhteyttä ja vaaraa tapaaminen.

Slide
Valmennuksen eteneminen.
1.Analysointi ja
henkilökohtaistaminen

Ensimmäisen tapaamisen aikana syvennymme yhdessä sinun yksilölliseen tilanteeseesi. Kartoitan synnynnäiset vahvuutesi toiminnallisen neurotieteen menetelmin, tutkin toiminnallista kapasiteettiasi ja analysoin niveltesi toimintaa. Tämän ymmärryksen kautta luon pohjan sille, miten saat tuloksia aikaan parhaiten, hyödyntämällä luontaisia vahvuuksiasi.

Lisäksi paneudun syvällisemmin terveys- ja harrastushistoriaasi, ravitsemustilaasi sekä tasapainoon palautumisen ja kuormituksen välillä. Näiden tietojen perusteella laadimme yhdessä suunnitelman kohti parempaa kuntoa. Tämä on ensimmäinen askel kohti terveellisempää, vahvempaa ja energisempää sinua.

2.Tilanteeseesi
suunniteltu
sisältö

Seuraavaksi hahmotamme yhdessä sen, millainen on sinun määritelmäsi omasta paremmasta itsestäsi. Valmennus tehdään täysin sinun ehdoillasi: sinä määräät suunnan ja tavoitteen. Asiantuntijana minä rakennan sinulle räätälöidyn, henkilökohtaisen valmennusohjelman, laadin suunnitelman ja annan sinulle työkalut, jotka taatusti toimivat muutosmatkallasi.

Sinun ja minun välinen vuoropuhelu on välttämätöntä matkallasi kohti parempaa kuntoa. Valmennustapaamisissa keskitymme juuri sillä hetkellä olennaiseen. Säännöllinen tilanteen analysointi ja suunnan tarkentaminen kuuluu valmennukseen. Taskussasi kulkeva apuvalmentaja tukee sinua omatoimisessa tekemisessäsi koko valmennuspolkusi ajan.

3.
Täydellinen
Setti

Kuukauden valmennukseen sisältyy vähintään kahdeksan valmennus kertaa. Seuraan säännöllisesti edistymistäsi kehonkoostumuksen, energiatason, aktiivisuuden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Pääset osallistumaan säännöllisesti intensiiviseen luentoon huolellisesti valitusta aiheesta. Luennon jälkeen pääset reflektoimaan kuulemaasi, jakamaan ajatuksiasi ja kokeilemaan oppimaasi käytännössä.

Miten tämä autaa minua?
Tarjoan nykyaikaisen pienryhmä valmennuksen
Aloita oppimismatkasi kohti hyvinvointia

Pienryhmävalmennuksessa jokainen osallistuja saa runsaasti tietoa siitä, kuinka parantaa suorituskykyä ja hyvinvointia. Opit muun muassa ravitsemuksesta, palautumisesta, unen merkityksestä ja tehokkaista harjoitusmenetelmistä. Tämä tieto auttaa sinua tekemään kestäviä ja positiivisia muutoksia elämässäsi.

Monipuolinen ja opettavainen sisältö

Ryhmäkerroilla on suunniteltu harjoitussisältö, joka kattaa eri osa-alueet, kuten voiman, liikkuvuuden ja kestävyyden. Harjoituksia muokataan yksilöllisillä tasolla, jotta ne sopivat kaikille osallistujille. Tämä monipuolisuus pitää harjoittelun mielenkiintoisena ja tehokkaana.

Yksilöllinen valmennus ryhmässä

Vaikka harjoitukset suoritetaan ryhmässä, jokainen osallistuja saa henkilökohtaista valmennusta ryhmässä ja henkilökohtaisesti. Jokaisen tilanne ja tavoitteet otetaan huomioon. Jokaisella osallistujalla on henkilökohtaiset suunnitelmat ja harjoitusohjelmat tavoitteiden mukaan. Tämä yhdistelmä takaa, että saat parhaan mahdollisen tuen ja ohjauksen omien tarpeidesi mukaisesti.

Motivointi, tuki ja kannustus

Pienryhmässä saat ryhmän tukea ja kannustusta. Tämä ei ole pelkkää harjoittelua, vaan yhdessä oppimista ja toisten tukemista. Ryhmän jäsenet haastavat itseään saaden ryhmästä ja valmentajalta energiaa suorituksiin. Yhdessä tekeminen luo vahvan yhteenkuuluvuuden tunteen. Yhteinen matka kohti parempaa hyvinvointia tekee harjoittelusta hauskaa ja motivoivaa.

Miksi valita Fipecon pienryhmä?
Tulokset

Henkilökohtaisen valmennuksen ja ryhmän kannustuksen yhdistelmän ansiosta erinomaisia tuloksia.

Oppiminen

Saat valtavan määrän tietoa ja oivalluksia hyvinvoinnin eri osa-alueilta.

Yksilöllisyys

Harjoitusohjelmat ovat 100% suunniteltu sinulle kattavan testauksen pohjalta.

Motivointi

Jokainen osallistuja saa henkilökohtaista ohjausta ja tukea

Yhteisö

Saat ryhmän tuen ja kannustuksen, joka auttaa sinua pysymään motivoituneena.

Ryhmävalmennukset ovat iltaisin Nokialla Voimalassa ja Tampereella Poltteella.

Miten tämä autaa minua?
Aloita henkilökohtainen valmennus
osana pienryhmää

Palvelun tärkeimmät arvot ovat yksilöllisyys ja henkilökohtainen polku päämäärään. Valmennus yhdistää taitavasti henkilökohtaisen valmennuksen taskussasi kulkevan apuvalmentajan avulla ja henkilökohtaisilla keskusteluilla. Tämän lisäksi näemme säännöllisesti kasvotuste valmennuksien ja testauksien merkeissä. Pystytkö sitoutumaan yhteen tuntiin viikossa? Jos pystyt, valmennus on tehty sinun arkeesi.

Talven ryhmät täyttyivät nopeasti,
toimi nyt ja ilmoittaudu syksyn ryhmiin.

Vähintään kahdeksan valmennustapahtumaa kuukaudessa alkaen 199€/kk. Nyt on oikea hetki sitoutua muutokseen ja parantaa elämänlaatua. Muutokset eivät tapahdu yhdessä yössä, mutta jatkuvan ja ammattimaisen tuen avulla voit saavuttaa pysyviä ja merkittäviä tuloksia. Älä odota enää – aloita matka kohti uutta, energisempää ja onnellisempaa sinua jo tänään ja varaa veloitukseton konsultaatio.

Voit myös lukea lisää usein kysytyistä asioista.

Maksutavat
Hyödynnä työnantajan liikuntaedut Fipecon palveluihin
Fipecon palvelut