fbpx
Slide

Riskittömästi tulostakuulla tavoitteeseesi

+ Yksilöllisen lähestymistavan
+ Kokonaisvaltaisen sisällön
+ Motivoinnin ja tuen
+ Ratkaisut tavoitteeseesi

Itsensä kehittäminen alkaa ymmärryksestä!

Miten tämä autaa minua?
Hanki Personal trainer riskittömästi!

Tervetuloa tutustumaan personal training -palveluuni, jossa sinä olet keskiössä. Kokemukseni kattaa monipuolisesti kehonmuokkauksen, lajisuorituksien parantamisen sekä yksilöllisen asiakkaan kohtaamisen. Valmennukseni ei ole vain harjoitusohjelmien ja suunnitelmien laatimista, vaan laaja kokonaisvaltainen matka kohti parempaa hyvinvointia ja elämänlaatua. Personal trainer-palvelu on suunniteltu naisille ja miehille, jotka haluavat tehdä merkittävän muutoksen elämässään.

Olen omistautunut auttamaan ihmisiä saavuttamaan parhaan version itsestään. Personal trainer valmennuspolkuni on saanut alkunsa jo vuonna 2005, ja siitä lähtien olen työskennellyt erilaisten asiakkaiden ja haasteiden parissa. Nämä kohtaamiset ovat olleet korvaamattomia oppitunteja, jotka ovat auttaneet minua hienosäätämään valmennusfilosofiaani entistä paremmin vastaamaan asiakkaideni yksilöllisiä tarpeita ja tavoitteita. Olen laajentanut tietotaitoani kahden alan tutkinnon avulla sekä kouluttautunut lukuisien eri lähikurssien avulla osaavammaksi eri osa-alueilla, joiden kautta pystyn vastaamaan paremmin sinun tarpeisiisi.

”Riskitön valmennusmetodi – testaa kuukausi veloituksetta”

Luit aivan oikein. Voit testata kuukauden ajan, jos et ole tyytyväinen sinun ei tarvitse maksaa lainkaan! Valmennuksissa on täysi rahat takaisin tulostakuu! Ota nyt yhteyttä ja vaaraa tapaaminen.

Slide
Personal trainer- valmennus sinulle, joka haluat muutoksen
Olen apunasi mm. seuraavissa tilanteissa.
Kehonmuokkaus ja painonhallinta

Oletko kyllästynyt taistelemaan painon kanssa tai haluatko muokata kehosi koostumusta? Ymmärrän, että jokaisen matka on yksilöllinen ja siksi suunnittelen jokaiselle asiakkaalle räätälöidyn ohjelman, joka ottaa huomioon elämäntilanteen, tavoitteet ja mahdolliset rajoitteet. Yhdessä voimme saavuttaa pysyviä tuloksia, jotka parantavat kehosi koostumusta ja auttavat sinua tuntemaan olosi itsevarmemmaksi ja tyytyväisemmäksi.

Lajisuoritusten parantaminen

Haluatko parantaa suorituskykyäsi jossain tietyssä lajissa, olipa kyseessä sitten yksilö-tai joukkuelaji tai mikä tahansa muu laji? Minun valmennukseni avulla voit nostaa suorituksesi uudelle tasolle. Käytän huippu-urheilijoiden fysiikkavalmennusmenetelmiä ja sovellan niitä sinun tarpeisiisi, auttaen sinua saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset.

Energiatason ja jaksamisen lisääminen

Ikä ei ole este energiselle ja aktiiviselle elämälle. Yhdessä voimme löytää ne keinot, jotka auttavat sinua lisäämään energiaasi ja jaksamistasi arjessa. Tämä voi sisältää ravitsemusneuvontaa, unen laadun parantamista ja säännöllistä, oikein kohdennettua liikuntaa. Tavoitteena on, että voit elää täysipainoista elämää, josta nautit joka hetki.

Unen laadun parantaminen

Hyvä uni on hyvinvoinnin perusta. Valmennuksessani autan sinua löytämään ne tekijät, jotka vaikuttavat unen laatuusi, ja tarjoan konkreettisia vinkkejä ja harjoituksia, joiden avulla voit parantaa untasi. Hyvin nukutun yön jälkeen olet energisempi, keskittymiskykyisempi ja valmiimpi kohtaamaan päivän haasteet.

Lihaksiston ja voiman kehittäminen

Lihasvoiman ja kestävyyden kehittäminen on tärkeää, jotta voit nauttia aktiivisesta elämäntyylistä pitkälle tulevaisuuteen. Valmennuksessani keskitytään yksilöllisiin harjoitusohjelmiin, jotka auttavat sinua vahvistamaan lihaksistoasi ja parantamaan fyysistä suorituskykyäsi turvallisesti ja tehokkaasti.

Elämänlaadun parantaminen

Kaikki edellä mainitut osa-alueet vaikuttavat suoraan elämänlaatuusi. Valmennukseni tavoitteena on parantaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi, jotta voit nauttia elämästä täysillä. Yhdessä löydämme ne keinot, jotka auttavat sinua saavuttamaan tasapainoisen, onnellisen ja terveellisen elämän.

Haluatko edetä tavoitteesi rahat takaisin tulostakuulla?
Miten tämä autaa minua?
Miksi hankkia oma Personal trainer

Personal trainerin hankkiminen ei ole vain sijoitus fyysiseen kuntoon, vaan koko elämänlaadun parantamiseen. Yksilöllinen valmennus tarjoaa juuri sinulle räätälöidyn ohjelman ja tuen, joka vastaa omia tarpeitasi ja tavoitteitasi. Tämä palvelu on eksklusiivinen, kokonaisvaltaisesti auttava ja juuri sinua varten suunniteltu. Valmennuksessa yhdistyvät ammattitaito, kokemukseni ja aito välittäminen, mikä erottaa minut kilpailijoista.

Miksi Juuri Nyt?

Onko parempaa aikaa sitoutua muutokseen kuin nyt? Älä ajattele tätä vain lyhytaikaisena sprinttinä, vaan pitkäjänteisenä investointina omaan hyvinvointiisi. Elämäntapamuutokset eivät tapahdu yhdessä yössä, mutta jatkuvan ja ammattimaisen tuen avulla voit saavuttaa pysyviä ja merkittäviä tuloksia. Anna itsellesi mahdollisuus parempaan elämään – aloita matka kohti uutta, energisempää ja onnellisempaa sinua tänään.

Slide
Valmennuksen eteneminen.
1.Analysointi ja
henkilökohtaistaminen

Ensimmäisen tapaamisen aikana syvennymme yhdessä sinun yksilölliseen tilanteeseesi. Kartoitan synnynnäiset vahvuutesi toiminnallisen neurotieteen menetelmin, tutkin toiminnallista kapasiteettiasi ja analysoin niveltesi toimintaa. Tämän ymmärryksen kautta luon pohjan sille, miten saat tuloksia aikaan parhaiten, hyödyntämällä luontaisia vahvuuksiasi.

Lisäksi paneudun syvällisemmin terveys- ja harrastushistoriaasi, ravitsemustilaasi sekä tasapainoon palautumisen ja kuormituksen välillä. Näiden tietojen perusteella laadimme yhdessä suunnitelman kohti parempaa kuntoa. Tämä on ensimmäinen askel kohti terveellisempää, vahvempaa ja energisempää sinua.

2.Tilanteeseesi
suunniteltu
sisältö

Seuraavaksi hahmotamme yhdessä sen, millainen on sinun määritelmäsi omasta paremmasta itsestäsi. Valmennus tehdään täysin sinun ehdoillasi: sinä määräät suunnan ja tavoitteen. Asiantuntijana minä rakennan sinulle räätälöidyn, henkilökohtaisen valmennusohjelman, laadin suunnitelman ja annan sinulle työkalut, jotka taatusti toimivat muutosmatkallasi.

Sinun ja minun välinen vuoropuhelu on välttämätöntä matkallasi kohti parempaa kuntoa. Valmennustapaamisissa keskitymme juuri sillä hetkellä olennaiseen. Säännöllinen tilanteen analysointi ja suunnan tarkentaminen kuuluu valmennukseen. Taskussasi kulkeva apuvalmentaja tukee sinua omatoimisessa tekemisessäsi koko valmennuspolkusi ajan.

3.
Täydellinen
Setti

Kuukauden valmennukseen sisältyy vähintään kahdeksan valmennus kertaa. Seuraan säännöllisesti edistymistäsi kehonkoostumuksen, energiatason, aktiivisuuden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Pääset osallistumaan säännöllisesti intensiiviseen luentoon huolellisesti valitusta aiheesta. Luennon jälkeen pääset reflektoimaan kuulemaasi, jakamaan ajatuksiasi ja kokeilemaan oppimaasi käytännössä.

Miten tämä autaa minua?

Tee päätös ja ota yhteyttä!

Älä enää epäröi! Henkilökohtainen valmennus alkaen 349€/kk. Valmennukset toteutetaan yhteistyökeskuksissa Tampereella ja Nokialla.

Tarjoan sinulle veloituksettoman konsultaation, jonka aikana lupaan antaa sinulle konkreettisia ratkaisuja tilanteesi muuttamiseen. Yhdessä teemme suunnitelman, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja parantamaan elämänlaatuasi. Muutos alkaa ensimmäisestä askeleesta – astu se kanssani kohti parempaa hyvinvointia!

Maksutavat
Hyödynnä työnantajan liikuntaedut Fipecon palveluihin
Fipecon palvelut