Painonpudotus

Slide

Riskitön valmennus tulostakuulla

Yksilöllistä ja kokonaisvaltaista valmennusta!
+ Selkeä kehittyvä sisältö
+ Elämäntilanteesi huomioiden
+ Tavoitteena pysyvät uudet rutiinit

Miten tämä autaa minua?
Kenelle painonpudotusvalmennus on suunnattu?

Tervetuloa tutustumaan painonpudotus -palveluuni, jossa sinä olet keskiössä. Kokemukseni kattaa monipuolisesti elämäntapamuutos- painonpudotusvalmennuksen sekä yksilöllisen asiakkaan kohtaamisen. Valmennukseni ei ole vain harjoitusohjelmien ja suunnitelmien laatimista ja toteuttamista, vaan laaja kokonaisvaltainen matka kohti parempaa hyvinvointia ja elämänlaatua. Painonpudotusvalmennus on suunniteltu naisille ja miehille, jotka haluavat tehdä merkittävän muutoksen elämässään.

Olen omistautunut auttamaan ihmisiä saavuttamaan parhaan version itsestään. Personal trainer valmennuspolkuni on saanut alkunsa jo vuonna 2005, ja siitä lähtien olen työskennellyt erilaisten asiakkaiden ja haasteiden parissa. Nämä kohtaamiset ovat olleet korvaamattomia oppitunteja, jotka ovat auttaneet minua hienosäätämään valmennusfilosofiaani entistä paremmin vastaamaan asiakkaideni yksilöllisiä tarpeita ja tavoitteita. Olen laajentanut tietotaitoani kahden alan tutkinnon avulla sekä kouluttautunut lukuisien eri lähikurssien avulla osaavammaksi eri osa-alueilla, joiden kautta pystyn vastaamaan paremmin sinun tarpeisiisi.

”Riskitön valmennusmetodi – testaa kuukausi veloituksetta”

Luit aivan oikein. Voit testata kuukauden ajan, jos et ole tyytyväinen sinun ei tarvitse maksaa lainkaan!

Painonpudotusvalmennus on suunnattu kaikille, jotka haluavat tehdä pysyvän ja merkittävän muutoksen elintavoissaan. Olitpa sitten kiireinen ammattilainen, kotiäiti tai eläkeläinen, valmennus mukautuu sinun elämäntilanteesi mukaan. Erityisen hyödyllinen tämä valmennus on henkilöille, jotka ovat kokeilleet monia pikadiettejä ja kaipaavat nyt kestävää ratkaisua painonhallintaan. Painonpudotusvalmennus sopii myös sinulle, jos kärsit ruokavaliohaasteista, kuten yliherkkyyksistä, allergioista tai erityisruokavalioiden tarpeista.

Slide
Painonpudotus valmennus sinulle, joka haluat muutoksen
Tutustu mitä valmennukseni sisältää
Tarkka tilanteen määritys

Painonpudotusvalmennuksessamme keskiössä on asiakkaan arki ja yksilölliset tarpeet. Jokaisen asiakkaan ammatillinen ja terveydellinen tilanne kartoitetaan huolellisesti, jotta ruokavalio ja liikuntaohjelma voidaan räätälöidä vastaamaan juuri sinun vaatimuksiasi.

Yksilöllinen tuki ja ymmärrys

Saat valmentajan tukea ja ohjausta koko valmennusjakson ajan, ja yhdessä tarkistamme ja muokkaamme suunnitelmaa säännöllisesti, jotta se pysyy ajantasaisena ja tehokkaana.

Selkeät stepit

Painonpudotusvalmennuksen avulla saat selkeät askeleet kohti haluttua tulosta. Perustana on normaali ruokavalio – ei kikkailuja. Valmennuksen aikana opittuja ruokailutapoja on helppo jatkaa arjessa myös valmennuksen jälkeen. Näin varmistamme, että saavuttamasi tulokset ovat pysyviä ja hyvinvointisi säilyy korkealla tasolla.

Kokonaisvaltaisesti

Painonpudotusvalmennus ei keskity pelkästään ruokavalioon. Mukana tulevat myös harjoitussuunnitelmat ja ohjelmat, jotka sopivat sinun arkeesi. Valmennukseen kuuluu vähintään kahdeksan valmennustapahtumaa kuukaudessa. Valmennus voidaan toteuttaa lähivalmennuksena Nokialla ja Tampereella.

Yksilöllisesti

Ensinnäkin, tämä ei ole valmisohjelma, jonka saat käsiisi ilman henkilökohtaista tukea. Olen sitoutunut perehtymään kattavasti tilanteeseesi ja tarjoamaan tukea koko valmennusjakson ajan. Toiseksi, painotan pitkäjänteistä muutosta. Tavoitteeni on auttaa sinua saavuttamaan pysyviä tuloksia ja parantamaan hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti.

Rahat takaisin tulostakuu

Olemme niin varmoja valmennuksemme tehokkuudesta, että tarjoamme tulostakuun – jos et saavuta sovittuja tavoitteita, saat rahasi takaisin. Tämä takuu on osoitus sitoutumisestamme sinun menestykseesi ja hyvinvointiisi.

Haluatko edetä tavoitteesi rahat takaisin tulostakuulla?
Miten tämä autaa minua?
Toteutamme valmennukset Tampereella ja Nokialla

Valitse henkilökohtainen valmennus (personal trainer-palvelu) tai tule mukaan kustannustehokkaaseen 3-5 henkilön pienryhmään, jotka toimivat maanantai – torstai aikana illan parhailla tunneilla. Valmennukset toteutetaan Nokialla ja Tampereella. Hinta alkaen 199€/kk. Sisältäen vähintään kahdeksan valmennus tapahtumaa kuukaudessa.

Miksi Juuri Nyt?

Onko parempaa aikaa sitoutua muutokseen kuin nyt? Älä ajattele tätä vain lyhytaikaisena sprinttinä, vaan pitkäjänteisenä investointina omaan hyvinvointiisi. Muutokset eivät tapahdu yhdessä yössä, mutta jatkuvan ja ammattimaisen tuen avulla voit saavuttaa pysyviä ja merkittäviä tuloksia. Anna itsellesi mahdollisuus parempaan elämään – aloita matka kohti uutta, energisempää ja onnellisempaa sinua tänään.

Miten tämä autaa minua?

Tee päätös ja ota yhteyttä!

Älä enää epäröi! Valmennukset alkaen 199€/kk. Valmennukset toteutetaan yhteistyökeskuksissa Tampereella ja Nokialla.

Tarjoan sinulle veloituksettoman konsultaation, jonka aikana lupaan antaa sinulle konkreettisia ratkaisuja tilanteesi muuttamiseen. Yhdessä teemme suunnitelman, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja parantamaan elämänlaatuasi. Muutos alkaa ensimmäisestä askeleesta – astu se kanssani kohti parempaa hyvinvointia!

Maksutavat
Hyödynnä työnantajan liikuntaedut Fipecon palveluihin
Fipecon palvelut