Kuntoon valmennus

Tausta_fix
Uusi valmennuskonsepti
jossa saat enemmän vähemmällä
Miten tämä autaa minua?
Miten tämä auttaa minua? 

Alussa saat tarkan tiedon kehosi nykytilasta. Opit harjoittelemaan synnynnäisen hermostosi toimintamallin mukaan, luontaisia vahvuuksiasi hyödyntäen. Ketterän valmennuksen perustana on aina sinun elämäntilanteesi, kehosi tila sekä tavoitteesi. Taustalla on 20 vuoden kokemus menestyksekkäästä valmennuksesta. Tämän pohjalta saat juuri sinulle räätälöidyn varmasti tuloksia antavan valmennuksen. Valmennuskertojen lisäksi valmennusohjelmien päivitys ja kommunikaatio tapahtuu valmentajan kanssa oman äpin kautta. Sinulla on siis oma apuvalmentaja taskussasi aina valmiina auttamaan.

Lupaan sinulle – tämä on täysin riskitön vaihtoehto. Jollet ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Valmennus, jonka avulla varmasti saavutat tavoitteesi! 
Valmennus, jonka avulla varmasti saavutat tavoitteesi! 
KUINKA?

Valmennuksessani yhdistän henkilökohtaisen ohjauksen ja innovatiivisen verkkovalmennuksen parhaat puolet, jotta voit saavuttaa vaivattomammin enemmän osana pienryhmää.

Tarjoan sinulle mahdollisuuden osallistua 3-5 henkilön tiiviiseen ryhmään. Sisältö on aina yhtä laadukasta ja mukautettu täysin sinun tarpeisiisi elämäntilanteesi mukaan. Valmennukseni kulkee alla kuvattujen kolmen keskeisen pääosion kautta.

Polku
1.Analysointi ja henkilökohtaistaminen

Ensimmäisen tapaamisen aikana syvennymme yhdessä sinun yksilölliseen tilanteeseesi. Kartoitan synnynnäiset vahvuutesi, tutkin toiminnallista kapasiteettiasi ja analysoin lihastesi tilaa. Tämän ymmärryksen kautta luon pohjan sille, miten saat tuloksia aikaan parhaiten, hyödyntämällä luontaisia vahvuuksiasi. Lisäksi paneudun syvällisemmin harrastushistoriaasi, ravitsemustilaasi sekä tasapainoon palautumisen ja kuormituksen välillä. Näiden tietojen perusteella laadimme yhdessä suunnitelman kohti parempaa kuntoa. Tämä on ensimmäinen askel kohti terveellisempää, vahvempaa ja energisempää sinua.

2.Tilanteeseesi suunniteltu sisältö 

Seuraavaksi hahmotamme yhdessä sen, millainen on sinun määritelmäsi omasta paremmasta itsestäsi. Valmennus tehdään täysin sinun ehdoillasi: sinä määräät suunnan ja tavoitteen. Asiantuntijana minä rakennan sinulle räätälöidyn, henkilökohtaisen valmennusohjelman, laadin suunnitelman ja annan sinulle työkalut, jotka taatusti toimivat muutosmatkallasi.  

Sinun ja minun välinen vuoropuhelu on välttämätöntä matkallasi kohti parempaa kuntoa. Valmennustapaamisissa keskitymme juuri sillä hetkellä olennaiseen. Säännöllinen tilanteen analysointi ja suunnan tarkentaminen kuuluu valmennukseen. Taskussasi kulkeva apuvalmentaja tukee sinua omatoimisessa tekemisessäsi koko valmennuspolkusi ajan.

3.Täydellinen setti

Seuraan säännöllisesti edistymistäsi kehonkoostumuksen, energiatason, aktiivisuuden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Kerran kuussa pääset osallistumaan intensiiviseen luentoon huolellisesti valitusta aiheesta. Luennon jälkeen pääset reflektoimaan kuulemaasi, jakamaan ajatuksiasi ja kokeilemaan oppimaasi käytännössä. Kuukauden aikana pääset osallistumaan yhteensä kahdeksaan valmennustapahtumaan: kolmeen valmennuskertaan minun kanssani, yhteen workshoppiin sekä yhteen viikkoanalysointiin valmennusäpin ja vuoropuhelumme avulla. 

Valmennettavien kertomaan vuosien varrelta
Valmennettavien kertomaan vuosien varrelta
Slide
Miltä tuntuisi olla kunnossa?
Valmenukset alkavat viikolla 6.

Pienemmän porukan valmennuksissa opitte yhdessä, miten optimoida kehon toimintaa. Kunto- ja voimaharjoittelut räätälöidään yksilöllisesti valmennusryhmän mukaan ja jokaisen tarpeet huomioiden. Loppujen lopuksi kyse on henkilökohtaisesta valmennuksesta osana ryhmää – mutta bonuksena saat nauttia motivoituneiden kavereiden seurasta!  

Muutoksesi voi alkaa valitsemallasi aikajänteellä – tarjoan valmennusta joko 6 tai 12 kuukauden jaksoissa. Lomakuukausien aikana valmennuksen älykäs sisältö on äpin avulla aina käytössäsi ja pitää huolen kehityksestäsi.

Anna muutosmatkasi alkaa! 
Nyt on aika tehdä investointi itseesi

Mikäli et ole täysin tyytyväinen, lupaan palauttaa rahasi. Tartu tilaisuuteen ja astu rohkeasti kohti parempaa minääsi!

Kenelle
Sopiiko uusi konsepti sinulle?
Etsit muutosta ja kaipaat kuntoon

Sinulla on ollut vaistoinkäymisiä ja tunnistat tarpeen, mutta et pääse itse pääse alkuun. Haluat parantaa hyvinvointiasi ja aloittaa matkasi fyysisen kunnon rakentamiseen. Kuntosi voi olla heikko, sinulla saattaa olla liikkumattomuudesta johtuvia kremppoja ja vaivoja. Fyysinen kuntosi kaipaa huomattavaa parannusta. 

Haluat olla kunnossa ja päästä tavoitteeseesi

Olet tottunut liikkuja, mutta kaipaat harjoitteluun rutiinia ja varmistuksen siitä, että teet oikeita asioita oikean verran, jotta fyysinen kuntosi kohenisi. Kivut tai fyysiset rajoitteet saattavat myös hankaloittaa pitkäkestoista ja säännöllistä harjoittelua. Haluat varmistua sinulle optimaalisesta harjoittelusta, ottaa askeleen ylöspäin ja kenties rikkoa omia ennätyksiäsi.

Kyllä, tämä on tehty sinulle

Saanko sinulta hetken aikaa, jotta saan vakuuttaa sinut? Tämä on sinulle täysin riskitöntä!

persikka
Uusi konsepti poikkeaa muista

Porukkavalmennukset toteutetaan erillisissä ryhmissä valmennettavien tason mukaan ja niin, että miehet ja naiset treenaavat omissa ryhmissään.  Valmennuksen tulokset takaa yksilöllinen valmennus ryhmässä ja ryhmän ulkopuolella henkilökohtainen valmennus elämäntilanteesi mukaan.

Valmennuksen avulla teet tulosta, olipa lähtötasosi mikä tahansa

Valmennuksen avulla saavutat tavoitteesi, olivatpa ne isoja tai pieniä. Valmennus toimii samoilla, taatusti toimivilla tavoilla niin miehille kuin naisille. Valmennus tuottaa tuloksia kaiken ikäisille. Missä tilanteessa sitten oletkaan ja haluatpa treenata yksin tai porukassa, tämä toimii.

Slide
Mitä tarkoittaa enemmän vähemmällä?
Saat valmennuksesta mm. seuraavia

Alkutestauksessa saat kokonaisvaltaisen tiedon kehosi tilasta.

Opit harjoittelemaan synnynäisen hermoston toimintamallin mukaan.

Oman valmennus äpin sisältö räätälöidään sinulle.

Valmennuksen joka mukautuu elämäntilanteeseeni.

20 vuoden kokemuksen menestyksekkäästä valmennuksesta.

Mutkattoman kommunikoinnin.

Apuvalmentajan joka on aina valmiina auttamaan.

Alla keskimääräiset hinnat alan palveluista.

Tutkimuskerta 100 €.

Personal trainer-kerta 90 €.

Verkkovalmennus 150 € / kk.

Verkkokurssi 100 € / kk.

Workshophinta 45 € / kerta.

Ravintovalmennus 150 € / kerta.

Kehonkoostumusmittaus 35 € / kerta.

Kuormituksen ja palautumisen seuranta 100 € / kerta.

Normaalisti maksaisit vastaavanlaisesta sisällöstä yli 1000€ kuukaudessa! Nyt pääset mukaan valmennukseen maksamalla vain 199€/kk!
1.

Valmennukset alkavat helmikuussa viikolla 6.

Uusi, totutuista valmennuskonsepteista poikkeava metodi auttaa sinua pääsemään parempaan kuntoon ja saavuttamaan tavoitteesi. Tiedän, että valmennuksen avulla sinä tulet kohtaamaan paremman version itsestäsi ja olemaan itseesi tyytyväinen. Lupaan sinulle – tämä on täysin riskitön vaihtoehto. Jollet ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Valmennukset toteutetaan Nokialla Liikuntamaailmassa ja Voimalassa. Tampereella liikuntakeskus Poltteella.

Hae paikkaa Tampereen ryhmistä

Valmennukset ovat;
Maanantaisin klo 18.30 (naisten ryhmä)
Tiistaisin klo 17.00 (miesten ryhmä)

Hae paikkaa Nokian ryhmistä

Valmennukset ovat;
Keskiviikkoisin klo 6.15 (naisten ryhmä) ja 17.30 (naisten ryhmä) sekä 18.45 (naisten ryhmä).

Torstaisin klo 18.45 (miesten ryhmä)

12 kk valmennus 199 €/kk tai 6 kk 249€/kk

Pienryhmävalmennus toteutetaan 3-5 henkilön porukassa. Porukka muodostetaan mahdollisimman samankaltaisessa tilanteessa olevista valmennettavista.

1.
Valmentaja Juho

Tanssinopettajaksi en ole se paras valinta, mutta valmennusuhteen näen kuitenkin ikään kuin tanssina: Tanssimme saman biisin tahtiin ja opettelemme yhteiset askeleet.

Olen toiminut 20 vuoden ajan valmentajan tehtävissä. Olen saanut valmentaa niin yksilöitä kuin joukkueita, sekä lapsia, nuoria että vanhempia, nuorista aikuisista eläkeläisiin. Valmennettaviini on kuulunut kuntoliikkujia ja huippu-urheilijoita, yksilöitä, pienryhmiä ja joukkueita.

Minä tsemppaan ja kannustan, mutta osaan myös vaatia. En tärkeile enkä hifistele – minun luokseni voit tulla juuri sellaisena kuin olet.

Perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi lasta. Sosiaalisen luonteeni vastapainona nautin hiljaisuudesta maastopyöräilyn ja perhokalastamisen muodossa.

Asiakkaiden suusta
Persoonani on
leppoisa
optimisti
Valmentajana olen
kuunteleva
oivaltava
ratkaisukeskeinen
päämäärätietoinen
Slide
Tanssiin tarvitaan kaksi, minä en valitettavasti pysty pyytämään sinua, vaan sinun tulee tehdä ensimmäinen ratkaisu.

Saanko sinulta hetken aikaa, jotta saan vakuuttaa sinut? Tämä on sinulle täysin riskitöntä! Jos kävisi niin että en kykene auttamaan sinua, ohjaan sinut oikealle taholle.