fbpx
Slide

Tavoitteena elämäntaparemontti?

Hyvinvointi eli
muutosvalmennus

Valitse luotettava valmentaja
rinnallesi tukemaan muutosta
+ Lähes neljännes vuosisadan kokemus
+ Riskitön vaihtoehto tulostakuulla
+ Kokonaisvaltainen sisältö
+ Aina yksilöllinen valmennus

Miten tämä autaa minua?
Hyvinvointivalmennus elämäntapamuutokseen

Tervetuloa tutustumaan palautumisen, kuormituksen, unen ja energian merkitykseen yleisessä hyvinvoinnissa! Olen vakuuttunut siitä, että näiden osa-alueiden oikea tasapaino on avain optimaaliseen suoritukseen ja nautinnolliseen elämään. Kehittämällä niitä paremmiksi ja ammattilaisen ohjeuksessa opit harjoittamaan kehoasi vahvuuksiesi avulla, saaden tuloksia harjoittelusta. Näin saavutat tasapainoisen elämäntavan, joka tukee sekä fyysistä että henkistä hyvinvointiasi.

Yhdessä voimme löytää ne keinot, jotka auttavat sinua lisäämään energiaasi ja jaksamistasi arjessa. Tämä voi sisältää ravitsemusneuvontaa, unen laadun parantamista ja säännöllistä, oikein kohdennettua liikuntaa. Tavoitteena on, että voit elää täysipainoista elämää, josta nautit joka hetki.

Kaikki edellä mainitut osa-alueet vaikuttavat suoraan elämänlaatuusi. Valmennukseni tavoitteena on parantaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi, jotta voit nauttia elämästä täysillä. Yhdessä löydämme ne keinot, jotka auttavat sinua saavuttamaan tasapainoisen, onnellisen ja terveellisen elämän.

Slide
Tarjoan vaikuttavaa muutosvalmennusta
Kuormitus ja Palautuminen:
Kaksipuolinen
kolikko

Kuormitus ja palautuminen muodostavat yhdessä dynaamisen tasapainon, joka on olennainen niin urheilusuorituksissa kuin arkielämässäkin. Ilman riittävää kuormitusta ei ole mahdollista saavuttaa optimaalista suorituskykyä, mutta yhtä tärkeää on myös antaa keholle ja mielelle aikaa palautua. Tässä tasapainossa piilee avain sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiin.

Uni:
kehon ja mielen
latautumisen aika

Uni on yksi tärkeimmistä palautumisen muodoista. Se on aikaa, jolloin keho ja mieli voivat latautua, korjautua ja valmistautua tuleviin haasteisiin. Riittävä uni on välttämätöntä sekä fyysiselle että henkiselle hyvinvoinnille. Se parantaa suorituskykyä, edistää palautumista ja tukee terveitä elämäntapoja.

Energia:
Polttoaine
hyvinvoinnille

Energia on kuin polttoaine, joka pitää meidät liikkeessä. Tasapainoinen ruokavalio, riittävä liikunta ja hyvä uni ovat kaikki keskeisiä tekijöitä energiatason ylläpitämisessä. Kun keho ja mieli saavat tarpeeksi ravintoa ja lepoa, voimme kukoistaa ja saavuttaa täyden potentiaalimme niin urheilukentällä kuin arjen haasteissakin.

Tarve muutokselle?

Olet tunnistanut tarpeen tehdä muutoksen elämäntavoissasi, mutta epäröit edelleen palvelun hankkimista. Ymmärrämme, että muutos voi tuntua pelottavalta ja epävarmuus voi hidastaa päätöksentekoa. Elämäntapamuutokset ovat kuitenkin avain parempaan terveyteen, lisääntyneeseen energiaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Mieti hetki, kuinka paljon paremmalta elämäsi voisi näyttää ja tuntua, jos olisit energisempi, terveempi ja tyytyväisempi itseesi. Tämä ei ole vain fyysinen muutos, vaan matka kohti parempaa elämänlaatua ja onnellisuutta. Et ole yksin tässä matkassa. Monet ikäisesi ovat samassa tilanteessa, tunnistaneet tarpeen muutokseen ja epäröivät ottaa ensimmäisen askeleen.

”Riskitön valmennusmetodi – kuukausi veloituksetta”

Luit aivan oikein. Voit testata kuukauden ajan, jos et ole tyytyväinen sinun ei tarvitse maksaa lainkaan!

Miten tämä autaa minua?
Haasteista mahdollisuuksiin
Oikeanlaisella tuella kohti tasapainoa

Olen auttanut lukuisia ihmisiä löytämään takaisin tasapainoiseen elämään, vaikka he olisivat kohdanneet haasteita jaksamisessa, mielialassa tai energiassa. Oikeanlaisella tuella ja ohjauksella voit sinäkin oppia tunnistamaan oman kehosi ja mielesi tarpeet sekä löytämään tasapainon kuormituksen ja palautumisen välillä.

Kohti tasapainoista hyvinvointia

Kannustan sinua tutkimaan ja kiinnittämään huomiota palautumiseen, kuormitukseen, uneen ja energiaan osana omaa elämäntapaasi. Pienilläkin muutoksilla näillä osa-alueilla voit saavuttaa suuria tuloksia niin urheilusuorituksissa kuin päivittäisessä elämässäsi. Ota askel kohti tasapainoista hyvinvointia ja anna kehollesi ja mielellesi mahdollisuus kukoistaa!

Miten tämä autaa minua?
Valmiina energiseen muutokseen?

Älä enää epäröi! Valmennukset alkaen 199€/kk. Valmennukset toteutetaan yhteistyökeskuksissa Tampereella ja Nokialla.

Tarjoan sinulle veloituksettoman konsultaation, jonka aikana lupaan antaa sinulle konkreettisia ratkaisuja tilanteesi muuttamiseen. Yhdessä teemme suunnitelman, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja parantamaan elämänlaatuasi. Muutos alkaa ensimmäisestä askeleesta – astu se kanssani kohti parempaa hyvinvointia!

Voit myös lukea lisää usein kysytyistä asioista.

Maksutavat
Hyödynnä työnantajan liikuntaedut Fipecon palveluihin
Fipecon palvelut