fbpx
Slide

+ Testaukset ja kartoitukset
+ Ohjelmoinnit
+ Yksilöille ja ryhmille
+ apuvalmentaja taskuusi

Fysiikkavalmennus tarjoaa yksilöllistä kehitystä
Tervetuloa kehittymään parhaaksi versioksi itsestäsi fysiikkavalmennukseni avulla!

Fysiikkavalmennuksen päämääränä on kehittää urheilijan fyysisiä ominaisuuksia kattavasti ja yksilöllisesti, lajin vaatimukset huomioiden. Fysiikkavalmennus tarjoaa vastaukset miten ja miksi. Selkeän valmennuksen ja systemaattisen harjoitusohjelman, joka tukee yksilön kehitystä ja maksimoi potentiaalin. Tarjoan räätälöityä ja motivoivaa fysiikkavalmennusta nuorille ja aikuisille, eritasoisille urheilijoille sekä aktiiviliikkujille eri lajeissa.

Block
Nostoja uraltani ja valmennettavilta

Valmennus vuoteni

0

Joukkueet joissa olen toiminut

0

Lajien lukumäärä mistä on tullut useita mestaruuksia

0
Miten tämä autaa minua?
Valmennus kehosi ja tilanteesi mukaan
Ratkaisut kehosi toiminnan tehostamiseen

Fysiikkavalmennus alkaa aina perusteellisella alkukartoituksella, jossa analysoidaan urheilijan nykytilanne ja verrataan sitä lajin vaatimuksiin. Testien avulla tunnistetaan urheilijan vahvuudet, heikkoudet ja kehityskohteet. Tämä tieto on avainasemassa harjoittelun suunnittelussa, jotta se voidaan kohdistaa oikein ja tuottaa parhaat mahdolliset tulokset. Fysiikkavalmennuksessa ja harjoittelussa otetaan huomioon myös eri elinjärjestelmien kehittäminen, jotka ovat pitkäjänteisen kehityksen ja loukkaantumisten ennaltaehkäisyn perusta.

Tavoitteenani on opettaa sisällöt urheilijalle, jonka avulla hän nauttii tuloksista myös pitkäjänteisesti omaksuen uusia menetelmiä niin suorituskyvyn parantamiseen kuin palautumisen tehostamiseen.

Fysiikkavalmennuksen polku:

1.

Tarpeen tunnistaminen tarkoilla testeillä

2.

Painopisteiden valinta tilanteesi mukaan

3.

Yhteistyön laajuus

4.

Uuden oppiminen ja tuloksekas harjoittelu

Yksilöllisyys

Fysiikkavalmennuksen ydin on monipuolinen harjoittelu, joka kattaa kaikki fyysiset osa-alueet: kestävyys, nopeus, voima ja liikkuvuus. Harjoitusohjelmat ovat yksilöllisiä, sillä kaikki urheilijat eivät voi harjoitella samalla tavalla.

Modernia fysiikavalmennusta on loukkaantumisten ennaltaehkäisy, mikä on yksi fysiikkavalmennuksen tärkeimmistä tehtävistä suorituskyvyn kehittämisen lisäksi. Tämä edellyttää ennaltaehkäisevien harjoitusten oikeaa intensiteettiä ja tavoitteita. Usein ennaltaehkäisevät harjoitukset sekoitetaan kuntoutusharjoituksiin, vaikka ne ovat täysin eri asioita. Valmennuksessa keskitytään myös liikehallinnan kehittämiseen lajin mukaan, erityisesti lantion ja olkapään alueen hallintaan, mikä on kriittistä urheilijan pitkäaikaiselle kehitykselle.

Miten tämä autaa minua?
Tuloksellinen valmennus

Fysiikkavalmennuksessa korostetaan pitkäjänteistä ja suunnitelmallista harjoittelua, joka tuottaa kestäviä tuloksia. Jokainen urheilija saa yksilöllistä valmennusta, joka huomioi hänen erityistarpeensa ja tavoitteensa. Tämä erottaa meidät kilpailijoistamme – emme tarjoa valmiita ohjelmia, vaan räätälöidyn, yksilöllisen valmennusprosessin, joka kehittää urheilijan potentiaalia kokonaisvaltaisesti.

Valmennukset Voimalan tiloissa Nokialla ja Tampereella Poltteen tiloissa

Fysiikkavalmennus on sinulle, joka haluat kehittyä urheilijana ja saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset lajissasi. Tule mukaan ja koe, miten yksilöllinen ja kokonaisvaltainen valmennus voi viedä suorituskykysi uudelle tasolle. Valmennus voidaan toteuttaa lähivalmennuksena Nokialla ja Tampereella. Aloita matka kohti huippua – ota yhteyttä ja varaa ensimmäinen tapaaminen!

Varaa nyt veloitukseton konsultaatio ottamalla yhteyttä
Maksutavat
Hyödynnä työnantajan liikuntaedut Fipecon palveluihin
Fipecon palvelut